Przez podniebienie do serca, czyli chlebki słonecznikowe zapiekane z serem

Dzisiejszy post będzie bardzo romantyczny, wręcz przesłodzenie, dlatego antyzwiązkowych Czytelników proszę o opuszczenie sali blogowej. :D
Są takie rzeczy, dla których warto się starać - choćby tak prosty a wyjątkowy uśmiech drugiej połówki. Coś w tym jest, że lepiej dawać niż brać.
Pokaż, że kochasz! Zrób swojej życiowej miłości śniadanie do łóżka ;)

Chlebki słonecznikowe zapiekane z serem

Składniki:
- dwie piętki chleb słonecznikowego
- keczup
- cztery plasterki sera edam
- cztery plasterki pieczarki świeżej
- cztery plasterki ogórka
- cztery plastry pomidora
- oregano
- pieprz zielony

Na kromki kładziemy kolejno keczup, pomidor, pieprz, ser, ogórek oraz pieczarki. Wszystko przyprawiamy oregano. Pieczemy 4 minuty na termoobiegu w temperaturze 160 stopni.

Teraz tylko liścik lub wycięte serduszko i podajemy prosto do łóżeczka :)






Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty