Wygraj bony restauracyjne, czyli konkurs z pyszne.pl!
Tym razem smaczny wpis, z którego możecie skorzystać nie tylko wzrokowo, ale i rzekłabym nawet w pełni smaku :) Wraz z pyszne.pl organizuję konkurs, w którym do wygrania są aż 3 bony o wartości 50zł, które możecie zrealizować zamawiając jedzenie online w wybranej przez Was restauracji na portalu
Oto pytanie konkursowe: Jakie włoskie danie chciałbyś zamówić na pyszne.pl i dlaczego? Odpowiedzi można przesyłać w komentarzach pod tym postem konkursowym.
Bony, które są do wygrania w konkursie można zrealizować tylko zamawiając jedzenie online w serwisie Pyszne.pl, w restauracjach, które posiadają w ofercie płatność online oraz które dowożą jedzenie pod adres wpisany przez zwycięzcę.
Powodzenia!
Oto pytanie konkursowe: Jakie włoskie danie chciałbyś zamówić na pyszne.pl i dlaczego? Odpowiedzi można przesyłać w komentarzach pod tym postem konkursowym.
Bony, które są do wygrania w konkursie można zrealizować tylko zamawiając jedzenie online w serwisie Pyszne.pl, w restauracjach, które posiadają w ofercie płatność online oraz które dowożą jedzenie pod adres wpisany przez zwycięzcę.
Powodzenia!
Włoska kuchnia pachnie latem, suszonymi na słońcu pomidorami, bazylią-pachnie ,świeżością i choć syci to jej smak jest pełen świeżości i lekkości. Uwielbiam włoskie sałatki bo choć proste to są pełne smaku i aromatu, kocham pizzę ale tak naprawdę włoską, na cienkim cieście i z niewielką ilością dodatków ale za to z przepysznym sosem pomidorowy i oczywiście spaghetti w każdej postaci do mnie przemawia ale ja zamówiłabym lasagne bo choć sama ją robię całkiem często to mimo starań nie potrafię odnaleźć tego smaku, który czułam jedząc ją we włoskich knajpkach i może zamawiając ją w profesjonalnej restauracji czy barze odnajdę ten smak a do tego lampka wina ale o to to już zadba mój mąż.
OdpowiedzUsuńwloska kuchnia ma w sobie magie. bogactwo swiezych przypraw(bazylia,oregano...), najlepsze cienkie ciasto robione na kamieniu pizza z dobrymi dodatkami mi.in peperoni,przyprawy,ser,sos pomidorowy. Pesto ? uwielbiam. Ale ostatnio pokochalam spaghetii catbonara. Sekret catbonara nie jest tylko pieprz i parmezan,ale i refleks kucharza,aby sam sos na bazie zoltek i smietanki za bardzo nie sciac,poniewaz wowczas zamiast tego wyjdzie nam makaron z jajecznica. Jest to danie pelne aromatow,dobrego sosu,makaron,chrupiacy boczek,swieze przyprawy,czosnek i cebula. Dlatego tez chcialabym to danie od Was sprobowac przy dobrym winie
OdpowiedzUsuńpizzę ,ponieważ I love pizza
OdpowiedzUsuń