Włoski Meksyk, czyli ravioli z salsą
Ravioli z salsą nowością w świecie kulinarnym może nie jest, ale w mojej kuchni na pewno. :) Co ma w końcu Meksyk wspólnego z Italią (i odwrotnie)? Nawet według poczciwego wujka G. tylko tanie loty... A jednak - kuchnia jednoczy. ;)
Połączenie włoskich delikatnych pierożków z meksykańskim charakternym sosem jest niecodziennie i zaskakujące w smaku.
Ravioli z sosem salsa mexicana
Składniki:
Połączenie włoskich delikatnych pierożków z meksykańskim charakternym sosem jest niecodziennie i zaskakujące w smaku.
Ravioli z sosem salsa mexicana
Składniki:
- ravioli z mięsem (30 dag)
- 3 pomidory
- koncentrat
- sos salsa Mexicana
- czosnek (1 ząbek)
- sól
-
oliwa z oliwek
Uwielbiam ravoli ):
OdpowiedzUsuń